HMT323 Bar and Beverage Management and Operation

HMT323 Bar and Beverage Management and Operation
Invite speakers to give demonstration lectures and teach practical lessons.
In the topic of mixing mocktails and cocktails in bartending.
By Mr. Pichet Thipphayachai
Head Group Bar Manager
Bar and Beverage Consultant
Escape Bangkok and Flamenco Sky Bar Lounge

#I gained a lot of knowledge and fun while learning.
#Taught by Teacher Chanyanisa Wongphan
#Responsible for the subject by the Hotel Management Department
#Learn with real people and real experiences
#SPU

SPU aims to develop professional experts.
Learn with real people, real experiences. Learn at Sripathum University.

#49yearsSPU49yearsofpride
#College of Tourism and Hospitality
#Sripathum University

Most Popular

Categories

On Key

Related Posts

นักศึกษาปี 3 SPUCATH คว้า “Bronze Medal” บนเวที Hospitality Show 2025: Mixologist Pattaya Rising

“ศิริลักษณ์ แก้วทอง” นักศึกษาวิชาสาขาการจัดการธุรกิจโรงแรมและการออกแบบประสบการณ์ท่องเที่ยว โชว์ศักยภาพงานบาร์มืออาชีพ คว้ารางวัลชมเชย Bronze Medal ณ Brighton Grand

🔸CATH SPU🔸 ชวนคุณก้าวสู่การเป็น “ผู้นำเที่ยว” มืออาชีพ รุ่นที่ 4 🚀

🔸วิทยาลัยการบิน การท่องเที่ยวและการบริการ ร่วมกับมหาวิทยาลัยศรีปทุม🔸 จัดโครงการ 📚อบรมผู้นำเที่ยว รุ่นที่ 4 🗺️🧳 📢 เปิดรับสมัครเเล้วตั้งเเต่วันนี้-4

SPUCATH 🌍 นักศึกษา SPU สัมผัสประสบการณ์ระดับโลก ✨ ร่วมงาน Luxury Brands สุดเอ็กซ์คลูซีฟ 💎

🌟 นักศึกษาวิทยาลัยการบิน การท่องเที่ยวและการบริการ มหาวิทยาลัยศรีปทุม ได้แก่ นางสาวพิยะดา แสนอุบล (น้ำหวาน) นางสาวฟาอีฟ หวังเจะ

“นักศึกษา SPUCATH สาขาวิชาธุรกิจเรือสำราญ ร่วมปฏิบัติหน้าที่ Staff Usher ในงาน World Scholar’s Cup: Global Round 2025”

🌟 นักศึกษา SPUCATH เปิดประสบการณ์งานบริการระดับนานาชาติ 🌍 🛳️ นักศึกษาสาขาวิชาการจัดการบริการธุรกิจเรือสำราญวิทยาลัยการบิน การท่องเที่ยวและการบริการ มหาวิทยาลัยศรีปทุม ได้แก่